Gatupratare

Du kan beställa din nya gatu-/trottoarpratare med eller utan affischer. Till CityTopp och DeLux kan du även beställa din logga längst upp på prataren. Beställer du affischer och/eller logga så monterar vi och gör allting klart. Allt du behöver göra är att ställa den på plats!

Ett set av front-/magnetplast ingår. Men eftersom plasten blir sliten och tråkig efter ett tag, speciellt vid utomhusbruk, så rekommenderar vi extra front-/magnetplast som tillbehör.


CITY flerval 

Detta eleganta skyltställ anses idag vara det enda godkända skyltstället i citymiljö gentemot synskadade.

Toppskylt med plats för logotype. Stommen är försedd med 2 st 45 mm snäppramar för enkelt byte av budskap.
Standardfärgen är svart och finns i storlekarna 50×70 och 70×100.

gatupratare_city_4


TOP flerval

Storsäljaren bland A-ställen försedd med magnetfönster för enkelt byte av budskap.

Halvmåneformad toppskylt med plats för logotype. Ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig på. Finns i storlekarna 50×70 samt 70×100. Standardfärger är vit, röd, svart och silver. Magnetfönster ingår A-pet 1mm med magnet tejp vit foam.
Kvalitet behöver inte alltid vara kostsamt!

topsign


DELUX flerval 

Toppmodellen av s k A-ställ. Kraftig rörstomme som gör att ditt ställ står stabilt.

Försedd med 2 st snäppramar för enkelt byte av budskap och som på ett snyggt sätt håller din affisch på plats.

Detta ställ bär fram er logotype och ert budskap på ett stilrent sätt. Standardstorlekar är 50×70 och 70×100. Rörstommen är svart och logoplattan är vit. Valfri standardfärg på ramarna.

gatupratare_deluxsign_4

WIND flerval 

Den klassiska trotjänaren som tål tuffa förhållanden och har en lång livslängd. Försedd med en kraftig ryggskiva. Toppskylt kan fås som tillbehör. Standardstorlekar är 50×70 och 70×100. Finns i färgerna vit, röd, svart och natur.

Rambredd 45 mm på 70×100 modell, samt 38 mm gällande 50×70 modellen

winds


EASY flerval 

Enkelt och effektivt A-ställ försett med magnetfönster. Ett enkelt sätt att fånga kundens blick och dessutom till en rimlig kostnad.
Tillverkad av 1,25 mm stålplåt samt 25 mm pulverlackerade stålrör. Standardstorlekar är 50×70 samt 70×100. Finns som standard i färgerna vit, röd, svart och silver

easy

 

MINI flerval  

Detta skyltställ lämpar sig väl i lite trängre utrymmen. Många mäklare och frisörer använder sig av detta skyltställ.

Finns i färgerna vit och svart. Storleken är liggande A3. Levereras med magnetfönster. Kan även beställas som stående A3

mini


SPIN  

Den klassiska snurrskylten har återigen blivit populär. Storsäljaren under 80- och 90-talet har blivit efterfrågad igen.

Fångar garanterat kundens uppmärksamhet och har ett bra blickfång. Finns som vit i standardfärg. Textytan är 80 cm hög och 40 cm bred. Levereras med stilfull betongfot som ger en bra tyngd. Foten är även försedd med handtag.

wind

SNÄPPRAMAR 25 mm flerval   

Klassiska snäppramar i aluminium. Trotjänare som passar lika bra inom- som utomhus. Snygg inramning av ert budskap. Tillverkad helt i aluminium vilket innebär att de aldrig rostar.

Tack vare snäpptekniken är det mycket enkelt att byta budskap. Finns i 3 olika profilbredder. A4 och A3, 25 mm ramprofil 50×70, 38 mm ramprofil 70×100 och 100×140, 45 mm ramprofil. Standardfärger är vit, röd, svart och natur

snappram1


LÅSBARA SNÄPPRAMAR flerval

Är du rädd om ditt budskap, då är det denna ram som gäller. Låses med nyckel och är sk. klåfingersäker ram som håller vandalerna borta. Profilbredd 32 mm. Lås på en kortsida som låser alla 4 lockprofiler.

snappram

THIN LIGHT enkelsidig flerval 

Denna populära ljuslåda är endast 35 mm djup, försedd med snäppfunktion, finns numera att tillgå som både enkel- och dubbelsidig. Den har en mycket bra spridning tack vare plexiglaset som leder ljuset från T4 lysrören. Kan endast användas inomhus.

Finns i standardstorlekarna A3, 50×70 och 70×100. Standardfärg natur. (A3 finns endast som enkelsidig).
Stilfull klassisk tunn lysrörsljuslåda.

thinlight


VARNINGSSKYLT A-stativ gul

Skyltställ i plast som används som varningsskylt, t ex halt golv.

varningsskylt_a-stativ_gul_tn2


Leverantör:

Sign Nordic 

http://signnordic.se

Snäppramar PDF Katalog

pdf-file